Gràcies!

Gràcies. És l’única manera com podria començar aquest escrit, donant les gràcies. Pel suport de les 1414 persones que van confiar en el nostre projecte amb el seu vot i per totes aquelles que ens han regalat la seva il·lusió, el seu temps i la seva dedicació durant aquests dies.

Els resultats electorals no han estat els que esperàvem, però acceptem la decisió dels votants, com no podria ser d’una altra manera. Tot i així, estic molt orgullós i satisfet de tota la feina feta. La paraula derrota no existeix al nostre diccionari. Simplement aquesta etapa és un aprenentatge més dels molts que et permeten créixer i avançar a la vida.

Sitges en Positiu continua endavant. És un projecte nou amb un gran equip i un munt de propostes creatives per millorar la nostra Vila. Per això no el deixarem perdre. Tot i l’any de feina que duem a les esquenes, es tracta de poc temps per a un projecte com aquest. Hem de continuar donant el millor de nosaltres i fer-lo madurar. Les coses que valen la pena costen d’aconseguir.

Jugàvem amb molts elements a la contra i, tot i així, hem jugat amb il·lusió. Precisament, recuperar aquesta energia positiva, aconseguir sumar gent d’esquerres i engrescar moltes persones noves han estat la nostra gran victòria. Això no ens ho treu ningú. Hem treballat plegats, hem fet un gran equip i hem defensat el que per a mi continua sent el millor projecte per a Sitges.

D’ara endavant encarem un nou repte. De la mateixa manera que vam sorprendre tothom per la nostra autenticitat, per la nostra capacitat de suma i pel nostre coratge ara ho farem per la nostra voluntat de treball i lideratge social. Treballarem de manera valenta i coherent, i no parlo només de l’Ajuntament. Continuarem fent política de base, des del carrer i en contacte amb les persones. Sitges en Positiu és un moviment d’esquerres. No ens aturem aquí.

Per això et torno a demanar el teu suport. Com ja vam dir, no us demanàvem només el vot, sinó la vostra veu, les vostres idees, la vostra empenta… Feu-nos costat! Continuem treballant per demostrar que Sitges mereix molt més del que ara té, que necessita un Govern proper i humà i que les persones han de tornar a ser l’autèntica prioritat.

Encara ens queda molt per somniar i molts somnis per fer realitat. Fem-ho junts per la nostra Vila!

Ricard

 

 

 

Ricard Vicente i Arnau

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat