Política de privadesa i tractament de dades de caràcter personal al web de RICARD VICENTE · SITGES EN POSITIU

El Partit dels Socialistes de Catalunya t’informa que totes les dades facilitades a través de formularis electrònics i/o correu electrònic seran tractades amb estricta  confidencialitat d’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Per descomptat, pots exercir el dret d’accés al fitxer, rectificació i cancel·lació de les teves dades. Per això pots enviar una sol·licitud per correu electrònic a info@ricardvicente.cat o per correu postal a:

PSC
Plaça de l’Hospital, núm. 3
08070 Sitges (Barcelona)

El PSC es compromet a fer un ús responsable i confidencial de les dades i garanteix que les dades dels usuaris es tractaran d’acord amb les exigències legals i que el partit només les emprarà amb el propòsit indicat de comunicació, informació i administració.

Les dades demanades són les adequades, pertinents i no excessives en relació amb l’àmbit i les finalitats. L’usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, de manera que el PSC es reserva el dret a excloure dels serveis registrats qui hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions legals que puguin procedir.

L’administrador de la web es reserva el dret a eliminar tots els comentaris anònims, irrespectuosos o que faltin a la veritat.