Ricard Vicente fa el pas i presenta candidatura

El portaveu socialista presenta la seva candidatura per ser alcalde. En aquests dos anys i mig, Ricard Vicente s’ha forjat una imatge de polític dialogant i de maneres educades, defugint el xoc frontal amb l’adversari. 

noti_Ricard_Vicente_fa_el_pasRicard Vicente i Arnau, portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Sitges, presenta la seva candidatura a les primàries convocades per l’agrupació local del PSC. Qui fa dos anys era, pràcticament, un nouvingut a la política local, es perfila com una de les noves cares de la política municipal sitgetana.

Antic militant de les Joventuts Socialistes, ex secretari d’organització de l’executiva local del partit, la trajectòria política de Vicente canvia radicalment el maig de 2011, quan l’alcalde Jordi Baijet renuncia a seguir de regidor en constatar que no revalidarà el càrrec, malgrat haver encapçalat la llista més votada. Sense líder natural, els socialistes opten per fer un gir i avançar el relleu generacional. Vicente, aleshores amb trenta-un anys i que s’estrena com a regidor en aquest mandat, es escollit portaveu del seu grup, per davant de polítics veterans com el diputat provincial Rafael Roig o de regidors amb més experiència, com Marc Quero o Mercè Espada, la número dos de la llista.

En aquests dos anys i mig, Ricard Vicente s’ha forjat una imatge de polític dialogant i de maneres educades, defugint el xoc frontal amb l’adversari, la qual cosa, en alguna ocasió, li ha creat problemes amb els polítics més veterans de la seva formació.

[Notícia publicada a l’Eco de Sitges]

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat