Vull fer-me fort explicant el meu projecte en positiu

El candidat socialista aposta per un format innovador, proper i de diàleg pel seu primer acte públic

Ricard Vicente, candidat socialista a l’alcaldia de Sitges, ha organitzat aquesta tarda un acte de carrer amb un format fresc i innovador: dos sofàs de color vermell al bell mig de La Torreta; un moderador, el periodista Pedro Palacios; la platja de Sant Sebastià al fons i una vuitantena de sitgetans disposats a plantejar-li les seves preocupacions sobre la Vila.

Acte a La Torreta 1

En un ambient distés i agradable, Ricard Vicente ha reivindicat la necessitat de ”recuperar la política”, després de molt de temps desvirtuada. “Això és el que pretenc amb actes com aquest: estar en contacte amb la gent i transmetre confiança i il·lusió. Sense escoltar no es pot oferir cap projecte polític”, ha explicat.

El periodista Pedro Palacios ha felicitat al candidat socialista pel format de la trobada i per ser tan “proper” i posar-se “a l’abast dels sitgetans”. Palacios ha entaulat una breu conversa amb Vicente abans de donar la paraula als assistents. “Què penses de la consulta del 9 de novembre?”, li ha preguntat. “Que hem de treballar perquè sigui un èxit!”, ha contestat Ricard Vicente. “Estic plenament a favor del dret a decidir i crec que la consulta s’ha de tirar endavant, però vull destacar una cosa: jo estic aquí per ser alcalde del meu poble! La realitat nacional no ho és tot.”

Sitges en positiu és el lema de pre-campanya de RIcard Vicente, que ha destacat que es considera una persona optimista i que vol impregnar tota la seva campanya d’aquest sentiment. “Vull fer-me fort explicant el meu projecte en positiu”, ha assegurat.

Els sitgetans han sigut part activa de la trobada, expressant les seves preocupacions sobre l’estat de les platges, els jardins, la neteja de la Vila, el pont sobre les vies del tren o els barracons de l’escola Agnès de Sitges, entre altres.

El periodista Pedro Palacios ha conclòs l’acte amb una pregunta molt clara: “Quina serà la teva primera decisió en cas de ser alcalde?” “Fer que l’ajuntament sigui una eina útil i eficaç per als sitgetans”, ha contestat amb contundència Ricard Vicente.

El candidat socialista ha aprofitat l’ocasió per presentar també la seva nova web: www.ricardvicente.cat, anunciant que aquest serà el primer d’una sèrie d’actes de carrer amb els que pretén conèixer de primera mà l’opinió dels sitgetans. “Tota la meva campanya va en aquesta línia. Vull fer pedagogia política i vull escoltar la gent”, ha dit Ricard Vicente.

Acte a La Torreta 2

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat