Sopar de presentació de la candidatura – Dissabte 25 d’abril

Com ja sabràs porto temps liderant un projecte de treball municipalista que porta per nom el seu propi objectiu: Sitges en Positiu. Avui em fa especial il·lusió comunicar-te que el proper 25 d’abril podràs conèixer a totes les persones que m’acompanyen en aquesta gran aventura: persones que representen la pluralitat de la societat sitgetana i en qui confio plenament, tant per la seva vàlua professional com personal.

sopar__candidatura_sitges_en_positiu_25

Sitges en Positiu representa la feina i la dedicació de molta gent que s’estima la nostra Vila. Al juliol vam organitzar el primer debat de proximitat a La Torreta i des de llavors hem anat exercint el debat municipal a diversos punts de la Vila. Cara a cara. Sense cap parafernàlia ni formalisme. Debat al carrer i sobre el que preocupa a la gent del carrer. Escoltar abans de parlar, i per poder-ho fer amb una visió àmplia de la realitat.

Crec que ha arribat el moment que Sitges recuperi la il·lusió i afronti els nous reptes en positiu. Per aconseguir-ho em proposo encapçalar el nostre Ajuntament i fer d’ell una eina propera i útil a tota la ciutadania. És més necessari que mai que la política recuperi el seu valor original i que la gent torni a creure en ella. I tinc molt clar que això passa per fer costat a les persones, per atendre les seves demandes, per escoltar-les, per treballar al seu costat i de manera constant; mai mirant la realitat des d’un despatx estanc.

Vull liderar un equip de treball plural, valent i molt humà. Tinc la sort d’haver-ho aconseguit i ara m’agradaria molt que coneguessis a totes i cadascuna d’aquestes persones. Ens acompanyes?

Ricard

 

 

Ricard Vicente i Arnau

Candidat socialista a l’alcaldia

———

Informació pràctica

El sopar serà el proper dissabte 25 d’abril a les 21 hores a l’Hotel Estela (avda. Port d’Aiguadolç, 8, Sitges).

Per assistir-hi cal que reserves prèviament la teva plaça enviant un e-mail a info@ricardvicente.cat o trucant al 938943658.

Preu del sopar: 25€/ pers.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat